ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LASER

Η χρήση των λέιζερ στην δερματολογία έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα τις τελευταίες δεκαετίες για την θεραπεία πολλών παθήσεων του δέρματος αλλά και για την ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος.

Fractional CO2 laser

Fractional Laser για θεραπεία ουλών και σημαδιών ακμής, ανάπλαση – ανανέωση δέρματος, θεραπεία δυσχρωμιών, κηλίδων, αντιμετώπιση ρυτίδων και ραγάδων, βελτίωση του skin texture, αντιμετώπιση φωτογήρανσης.

Το Fractional laser μπορεί εκτός από το πρόσωπο να χρησιμοποιηθεί και στην περιοχή του λαιμού, του ντεκολτέ καθώς και στο υπόλοιπο σώμα οπού υπάρχουν δερματικές βλάβες.

Laser Αποτρίχωση

Laser αποτρίχωσης με χρήση του Asclepion Mediostar Next Pro diode laser για την ασφαλή και γρήγορη αποτρίχωση ακόμα και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και σε μαυρισμένο δέρμα. Ο τρόπος λειτουργίας του διάδικου laser Asclepion Mediostar Next Pro  επιτρέπει με ασφάλεια την χρήση του και σε σκούρες επιδερμίδες χωρίς παρενέργειες (εγκαύματα/υπερμελαχρώσεις).

Laser CO2 (HPV treatment)

CO2 Laser για θεραπεία κονδυλωμάτων, αφαίρεση καλοηθών βλαβών του δέρματος (θηλώματα, σμηγματορροικές υπερκερατώσεις, κ.α), θεραπεία μυρμηκικών

Vascular Laser (αιμαγγειώματα/ευρυαγγείες)

Vascular laser για γρήγορη και ασφαλή αντιμετώπιση ευρειαγγειών σε πρόσωπο και σώμα, αιμαγγειωμάτων και φλεβικών λιμνών.